کوتاه از استاندارد :

جلسه بررسی استانداردهای نگهدارنده های مواد غذایی با حضور کارشناسان و مدیران فنی آزمایشگاه های همکار صنایع غذایی+تصاویر

در محصولات غذایی از افزودنی های شیمیایی متعددی استفاده می شود که به فهرست ترکیبات تشکیل دهنده که روی برچسب این محصولات درج می شود. مواد نگهدارنده و افزدنی ها با اهداف مختلفی مانند: افزایش و بهبود طعم، رنگ ، بو، مزه و افزایش زمان نگهداری و طول ماندگاری و جلوگیری از رشد میکروارگانیسم ها و کاهش سرعت فساد و … به مواد غذایی اضافه می شوند و بدون تردید همه آنها عوارض منفی را به همراه دارند.

 به گزارش روابط عمومی اداره کل استاندارد استان بوشهر ؛ مریم عظیمی کارشناس امور آزمایشگاه اداره کل افزود:از انجایی که اهمیت اندازه گیری افزودنی های مواد غذایی تولیدات صنعتی بسیار مهم است لذا در همین راستا جلسه ای با عنوان بررسی استانداردهای نگهدارنده های مواد غذایی با حضور کارشناسان و مدیران فنی آزمایشگاه های همکار صنایع غذایی  با هدف انجام این آزمونها و رفع موانع و مشکلات مرتبط با آزمون تشکیل گردید پیگیری های لازم در این خصوص در دستور کار کارشناسان قرار گرفت.

image_pdfimage_print